Chef Club – Exkluzív ajánlat a Chef Market Partnereinek

 

 

A Chef Market régóta a döntéshozók piactere, ahol a vendéglátóhelyek, konyhák Vezetői a friss alapanyagot vásárolják nap, mint nap.

Nekik készültünk most legújabb, különleges programunkkal, ahol a már tőlünk megszokott módon a döntés a Chef kezében van.

Nincs más dolgod, ügyfelünkként regisztrálod magad hűségprogramunkba és kezdd el a pontok gyűjtését szinte azonnal. Minden 10.000 Ft után pontokat kapsz, nem is keveset, amelyeket komoly ajándékokra válthatsz.

Legyen szó akár egy drága serpenyőről, konyhai kiegészítőről, iPhone-ról, egy LCD TV-ről vagy egy álomutazásról illetve akár egy mindenki által vágyott kabrióról – Nálunk elérheted!

Nincs lehetetlen, hiszen bármit beszerezhetsz tőlünk, amire vendéglátóhelyednek szüksége van, ráadásul minél többet veszel, annál többet kapsz!

A Chef Club tagjai csak magánszemélyek lehetnek, akiknek a legnehezebb a munkája, hiszen az ő felelősségük percről percre dönteni. Ezzel a programmal szeretnénk honorálni a Döntéshozó munkáját és szeretnénk megkönnyíteni döntését.

Magadra ismertél? Akkor ne habozz! Jelentkezz ma és vezesd álmaid autóját már a közeli jövőben!

Képzeld el, hogy a szürke, rideg téli hétköznapokat egy forró egzotikus utazás váltja az egész éves hajtás után nem máshol, mint a Seychelle szigetek vakítóan fehér partjainál.

Mindezért semmit sem kérünk, csak amit minden nap teszel: dönts a Chef Market mellett!

 

Üdv a klubban!

Chef Market csapata

További információ: központi számunkon vagy kapcsolattartójánál

CHEF CLUB TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM SZABÁLYZATA